Benvinguts

Blog de CGT de les escoles d'adscripció municipal

dimarts, 18 de febrer del 2020

Informació oposicions de la Mesa General

El passat 11 de febrer va tenir lloc Mesa General de Negociació de L'Ajuntament, on entre d'altres qüestions es va parlar de l'oferta pública d'ocupació. 
En la reunió se'ns va passar un excel on hi ha la següent informació: 



⚠️ATENCIÓ : respecte les dates d'oposició de secundària i FP (PT i PS) hem fet pregunta al CEB i ens diuen per telèfon que la primera prova seria al juny-juliol i la programació després de l'estiu. No assegurem cap informació atès que el CEB no ha publicat res ni ha comunicat res per escrit. 
Per altra banda hem preguntat respecte la negociació de les bases i ens asseguren que no s'ha negociat res amb la part social. Diuen que la setmana vinent redactaran  l'esborrany de les bases, ens les enviaran i podrem fer els comentaris que creiem. 
També hem reclamat la constitució del grup de treball on s'hauria de discutir allò que requereix de negociació que no depèn del seguiment del conveni, com són la gestió de borses, la oferta pública o possibles millores de condicions laborals. 


Oferta pública calendaritzada
  • 133 places de profesora de secundària: convocatòria març 2020, exàmen quart trimestre 2020 (octubre-desembre)
  • 58 places de profesora tècnica d'FP: convocatòria març 2020, exàmen quart trimestre 2020 (octubre-desembre)
  • 10 places TE Educació Infantil: convocatòria octubre 2020. 
  • 9 places de professora superior orquestra: convocatòria febrer 2020, exàmen juny-juliol 2020
Oferta pública no calendaritzada
  • 7 places de mestra de taller d'arts plàstiques i disseny
  • 18 places de professora d'arts plàstiques. 
  • 19 places de TE Educació Especial
  • 10 places professora de música (promoció interna)
  • 508 places d'educadora bressol
La CGT vam proposar aturar l'oferta pública fins la publicació de la sentència el proper 19 de març respecte el frau de llei per l'abús de temporalitat en les administracions públiques i trobar una solució per els interins i interines que porten més de tres anys treballant amb contractes temporals. 

Aprofitem per recordar-vos que el col·lectiu dinterines TEEI s'està mobilitzant i convoquen concentració el proper 24 de febrer a les 11.30 a Pl. Sant Jaume. Us convidem a tots a venir i donar-hi suport. MÉS INFORMACIÓ

I també us recordem que la Plataforma d'Interins de Catalunya ha participat a la manifestació a Madrid per la mateixa qüestió. VEURE NOTICIA