Benvinguts

Blog de CGT de les escoles d'adscripció municipal

AFILIA`T A LA CGT
Afilia't online
Descarrega’t aquí la butlleta d’afiliació.

  •  Quin model educatiu volem
Un model públic català, únic, laic, coeducador, gratuït i de qualitat. Amb una gestió democràtica, participativa i amb més implicació de tota la comunitat educativa.

  •  Quin model d’ensenyament-aprenentatge defensem
Un aprenentatge no autoritari, constructiu, integrador , cooperatiu, coeducatiu i que fomenti l’esperit crític en l’alumnat. Per a aconseguir-ho cal una reducció generalitzada de les ràtios i l’increment dels recursos necessaris, que afavoreixi l’atenció a la diversitat, la inclusió i el treball cooperatiu.

  •  Per quin model sindical apostem
Per aquell que: defensa el procés cap a l’homologació del professorat de tots els nivells (cos únic: eliminant dobles i triples escales salarials, facilitant els canvis del professorat a diferents etapes educatives); funciona amb jornada continuada; defensa la jubilació ordinària als 60 anys i la voluntària als 55; es basa en les delegades de centre i les assemblees de zona sobre els quals bastir una nova cultura sindical amb rotació de delegades i delegats, vinculació a les decisions de les assemblees...; defensa el dret real a la negociació col·lectiva.

ORGANITZA’T I LLUITA AMB NOSALTRES!
AFILIA’T A CGT ENSENYAMENT!Omple-la i envia-la a cgtcebimeb@gmail.com

o Afilia't online

La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris que ja teniu. La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a "Quotes satisfetes a sindicat" de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

PREUS QUOTES AFILIACIÓ CGT ENSENYAMENT
Les quotes trimestrals des de l’1 de gener de 2015 són les següents:

- 32,46€ pels qui estan en actiu,
- 18€; pels aturats i jubilats,
- 18,48€; pels qui no tenen jornada completa.