Benvinguts

Blog de CGT de les escoles d'adscripció municipal

dijous, 11 de febrer del 2021

APUNTS ASSEMBLEA BRESSOL 10.02.21

En l'assemblea d'aquest passat dimecres vàrem assistir un total de 60 treballadores. En ella es va parlar del següent: 

1. Resum concentració del 3/02/21.

Des de CGT i les assistents de l'assemblea valorem la concentració del passat dimecres molt positivament, ens vam concentrar unes 150 persones, es van atendre als mitjans de comunicació (Btv, la directa i TOTBarcelona) es van respectar les mesures de seguretat...

2. Resposta a les peticions de reunió amb la comissionada Maria Truñó.

  • A CGT ens han convocat l’11 de Febrer a les 16 h telemàticament juntament amb els altres sindicats,  part del personal de RRHH de l'Imeb i el gerent de l'Imeb.


Publicarem el resum. 


  • A substitutes en lluita els hi van proposar reunió el dia 9 de Febrer a les 11 h del matí, van contestar que el més viable era buscar un altre data, tenint en compte l'horari laboral de les treballadores. Acordem que es proposarà dilluns vinent al llarg del dia o, el dimecres o el dijous a la tarda de la setmana vinent. Esperem la resposta. En aquesta reunió assistiran un representant de Bressol indignades, Substitutes en lluita i de l'Associació d'Educadores Bressols Municipals de Barcelona.


Què defensem a la reunió?

Anar a la reunió amb el mateix discurs que portem en tota la lluita.

Com a col·lectiu lluitem per no acceptar la C1.

Sorgeix el debat de què volem com a col·lectiu. Concretem que de moment esperem que proposen a la reunió i a partir d'aquí ens organitzem per decidir que volem.

Es comenta fer proposta de vaga, però esperem a la reunió per decidir si es fa.

Es farà un grup amb les persones previ a la reunió per definir el discurs.


3. Reunions amb els grups municipals.

Segons vam acordar a l'assemblea anterior també vam contactar amb els grups municipals. L'únic partit que ens ha respost és Junts per Catalunya com va passar amb la lluita que vam tenir amb el tema de les cuineres també van contactar només ells.


  • CGT assistirà a la reunió amb aquest partit polític juntament amb algunes representants de substitutes en lluita i queda concretar si vindrà alguna educadora més del col·lectiu, la data encara està per definir.


  1. Roda de premsa:

Esperem a veure com van les reunions que tenim els següents dies.


  1. Campanya comunicació:

Tornem a engegar-la els pròxims dies, després de la reunió de demà en funció del que ens diguin tornem a la càrrega de tweets.


  1. Noves propostes:


  •  Adhesions dels consells escolars de cada escola: en aquestes reunions hi han representats de tota la comunitat educativa de l'escola i valorem com a proposta interessant el fet que es puguin adherir.

S'enviarà un mail des de substitutes en lluita a totes les AFA's demanant el seu suport i proposant una reunió extraordinària del consell escolar perquè signin el manifest.

(Es gestionarà pel grup de Telegram on les educadores estan treballant)


  • Anar a les audiències públiques. Es fa una per districte, ara mateix s'està fent per internet per tant és bastant senzill. Seria una bona manera que això arribés a oïdes de bastant gent.

Les pròximes dates són:

Les corts: 17/02, hora: 17h

Ciutat Vella: 18/02 hora: 18:30h

Sant Martí:22/02, hora: 18h


(Es gestionarà pel grup de Telegram on les educadores estan treballant)


  • Accions que es poden fer en un futur: Roda de premsa, vaga...


Adjuntem el grup de Telegram on estem treballant les educadores perquè t'hi puguis afegir:

https://t.me/joinchat/FnS69Na_eYAY7bYy