Benvinguts

Blog de CGT de les escoles d'adscripció municipal

dimarts, 9 de juny del 2020

Seguim reclamant un permís per conciliació familiar A l'Ajuntament de Barcelona

Des de l'inici de la pandèmia i primer en els sectors que han hagut de treballar des del principi presencialment, la CGT hem estat reclamant un permís retribuit per conciliació familiar. Hem insistit en els diferents espais on tenim representació, i hem fet arribar el nostre argumentari: 
No hem rebut  cap resposta, més que la negociació individual amb els caps immediats per a que permetin la no reincorporació presencial del personal amb persones a càrrec, com és el cas de l'Institut Municipal de Servési Socials. 

Amb l'anunci de l'obertura dels centres, hem seguit pressionant per tots els mitjans per a que l'Ajuntament com a mínim publiqui una resolució similar a la que ha publicat la Generalitat pels seus treballadors i treballadores.

Moltes educadores també han enviat emails a rrhh, amb resostes desoladores:


Ho seguim intentant i hem enviat una instància a la Comissió d'Igualtat de l'Ajuntament i als responsables de recursos humans de l'Ajuntament. 

Us proposem que aquelles que necessiteu conciliar, envieu via email una instància similar o redactada per vosaltres mateixes adreçada a l'alcaldessa. 

Seguirem pressionant i informant.