Benvinguts

Blog de CGT de les escoles d'adscripció municipal

dilluns, 6 d’abril del 2020

Substitucions IMEB

Estem amoïnades per la situació de les educadores substitutes que donada la situació d'emergència pel Coronavirus no han tingut nomenaments des del tancament dels centres educatius. Estem rebent moltes consultes d’aquestes treballadores que no han tingut cap explicació. Aquestes es troben en una situació de greuge comparatiu respecte les treballadores d’empreses privades que han pogut accedir a l’atur sense que computi i sense les condicions de treball previ. 

El dia 24 de març vam fer consulta a l’IMEB al respecte però encara no hem rebut resposta. 

També hem demanat que es publiqui una instrucció on s’expliquin en quina situació queden els diferents tràmits administratius com les reduccions de jornada, excedències, permisos i llicències, ja que la no gestió d’aquests tràmits està provocant la pèrdua de nomenaments per cobrir aquestes substitucions, atès que des de les escoles s’està donant instruccions de teletreball a les educadores.

Per altra banda el personal docent substitut del Consorci i del Departament està en la mateixa situació. Un grup d'aquests s'està organitzant i han redactat un manifest. Es coordinen a través d'un grup de facebook, i la premsa ja n'ha fet resò.

Tanmateix, les substitutes de l'IMEB s'estan organitzant en un grup de Whatsapp: Clicka per unir-te al grup

Adjuntem  el document de petició formal d’aquests nomenaments adeeçada a RRHH de l'Ajuntament i de l'IMEB: