Benvinguts

Blog de CGT de les escoles d'adscripció municipal

dimecres, 7 de setembre del 2016

Acampem per la pública

Tots els sindicats de l'ensenyament hem acampat a Via Augusta amb motiu de les contínues retallades en educació i en concret per la incorporació de substituts i substitutes des de l'1 de setembre per tal de poder preparar el curs i mantenir la qualitat en l'educació pública. A més a més fem ressò de totes les reivindicacions per les que hem estat lluitant des de l'any de les retallades: retorn de l'horari lectiu, disminució de ràtios, reducció horària de majors de 55 anys, no tancament de línies, en contra del Decret de plantilles i de direccions, no als nomenaments a dit, etc.

Aquesta acampada és un gest dels sindicats per iniciar el curs amb mobilitzacions i per animar a tota la comunitat educativa a organitzar assemblees i a participar a les reunions de zona per organitzar la lluita i revertir d'una vegada el sagnant desmantellament de l'educació pública. Seguiu-ho a twitter: #AcampemxLaPublica, #EnsPlantemxlaPublica

Com a escoles de titularitat municipal, com sabeu, patim encara més greuges per la nostra situació d'indefinició que els permet aplicar les retallades que volen i no aplicar possibles millores. Per això des de CGT fem una crida als nostres centres per organitzar-se i fer front a la futura possible integració de les nostres escoles a la Generalitat. 







Us recordem, a més, el calendari de mobilitzacions d'inici de curs i us animem a fer accions descentralitzades el dia 12 per a no començar amb normalitat el curs.